Engcom Scandinavia AB

Telefonkonferenser, Konferenstelefoner och inspelning av samtal

Telefonkonferenser

Telefonkonferenser

Är ni stora eller små? Har ni möten ofta eller sällan? Vill ni äga utrustningen eller köpa en tjänst?

Alla företag och organisationer har behov av god kommunikation. Kunder, kollegor, konsulter, utvecklare och partners sprider idag ut sig på olika platser lokalt och globalt. Spara in på onödiga resor och jobba effektivare genom att använda er av telefonkonferenser!

Enskilda telefonkonferenser

Om ni inte har möten så ofta går det att betala per telefonkonferens. Som billigast finns det möjlighet att ha upp till 15 deltagare i upp till tre timmar där det också finns inspelningsmöjligheter. Det går också att sätta igång eller stänga av en deltagares mikrofon. Som mest går det att ha ända upp till 200 deltagare. Önskas mer information och priser för större telefonkonferenser så hjälper vi er gärna.

Återkommande telefonkonferenser till fastpris

Har man istället den här typen av konferens ofta så erbjuder Engcom telefonkonferenser till fastpris. Här betalar ni för ett enkelt paket med många kraftfulla verktyg så konferensen kan anpassas efter era behov. Mängden konferenser blir obegränsat och beroende på paket kan ni ha upp mot 30 deltagare. Även här går det att skicka in en offert ifall ni vill ha större telefonkonferenser för fler deltagare. Via Engcom's webbverktyg kan ni boka telefonkonferens, lägga upp skräddarsydda inställningar och behörigheter samt använda unika koder som varje enskild deltagare kan använda för att ansluta till konferensen. Det går också att återanvända tidigare konferensers inställningar för att göra det smidigt och enkelt inför din nästa konferens.

Telefonkonferenser till föreningar

Vi har hjälpt många olika föreningar med telefonkonferenser till en rimlig kostnad. Flera föreningar har insett att föreningens fysiska träffar och möten i många fall kan ersättas eller kompletteras med telefonkonferenser. Till och med när föreningens medlemmar befinner sig i samma stad. Kontakta oss gärna och ta del av Engcom’s speciella kampanj till föreningar där ni endast betalar ett lågt fast pris för ett obegränsat antal konferenser varje månad.

Konferensbryggor

Engcom's konferensbryggor är till för er som inte vill outsourca telefonkonferenser. En fördel med detta är att ni själva behåller full kontroll utav all information som kan vara känslig. Våra konferensbryggor levereras med ett enkelt gränssnitt där ni själva administrerar användare och telefonkonferenser efter behov. Det går också bra att läsa in ett tema till detta webgränssnitt för att välja utseende och lägga in ert företags logga.

Boka telefonkonferens!