Engcom Scandinavia AB

Telefonkonferenser, Konferenstelefoner och inspelning av samtal

Spela in samtal

Spela in samtal

Vill du spela in samtal från din fasta telefon eller mobil? Vi tagit fram ett antal lösningar för att lätt kunna hantera detta. Välj telefontyp i menyn för att hitta den utrustning eller tjänst som passar dina behov.

Önskar du kanske spela in samtal från flera användare samtidigt i en växel? Då kan vi även erbjuda anpassade program och tillhörande servers för detta. Kontakta oss för mer information om dessa lösningar.

Spela in samtal med Oygo

Oygo är en programvara för att spela in samtal via datorn, tillsammans med våra Jabra Pro headset, och fungerar till Alla de senaste versionerna utav Windows (Win 7, 8, 10). Med detta program blir det möjligt för dig att antingen manuellt eller automatiskt spela in dina samtal i en ljudfil på hårddisken. Det fina med detta program är att du inte är begränsad till att spela in ett samtal åt gången. Det är fullt möjligt att spela in upp till 6 st olika samtal via trådlösa Jabra Pro headset. Programmet är även kompatibelt med både fasta och mobila telefoner, inklusive Skype.

Jabra pro headset

Alla våra Jabra Pro headset, för både fast telefoni och mobila telefoner, är trådlösa och ansluts genom bluetooth. För samtliga gäller även att alla tillbehör för att kunna ansluta sitt headset ingår. Vilket innebär det som behövs för att ansluta till bords-, dator- och mobiltelefon. Mobiltelefonen ansluter du även där via enhetens bluetooth på ett smidigt sätt. Vanliga funktioner som ingår i dessa headset är att besvara, avsluta och parkera samtal via en flerfunktionsknapp. Denna flerfunktionsknapp används som du säkert förstår till många olika funktioner genom att antingen trycka en gång, två gånger eller genom att hålla in knappen i upp till två sekunder. Med headseten medföljer även en touchscreen som du kan sätta på ditt skrivbord, denna används för att kontrollera din enhet och ger dig information såsom batteritid eller att hantera samtal.