Engcom Scandinavia AB

Telefonkonferenser, Konferenstelefoner och inspelning av samtal

Om Engcom

Engcom Scandinavia

En stark motivation för oss är att vi kan erbjuda produkter som förenklar din arbetsvardag. Att flera produkter även bidrar till en bättre miljö gör ju inte saken sämre.

Affärsidé

Engcoms affärsidé är att leverera och installera utrustningar och tjänster för telemöten. Vi har lång erfarenhet av telefonkonferenser och webbmöten. Bl.a. har vi samarbetat med Konftel, som är en svensk tillverkare av konferenstelefoner sedan början på 90-talet.

Vi tillhandahåller även lösningar för att spela in samtal från mobiler och fasta telefoner, samt proffsheadset från Jabra som hjälper dig att optimera ljudet för dina dagliga telefonsamtal. Företaget har funnits sedan 1982.

Trygga köp

Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med ditt köp och erbjuder dig därför nöjdgaranti på de flesta produkterna, vilket innebär att du har full returrätt inom hela 30 dagar.

Trygg samarbetspartner

Samarbetet med oss leder oss till trygga affärer eftersom bolaget tilldelats högsta kreditvärdighet av UC (Riskklass 5, Riskprognos 0,03%) samt Trippel A kreditrating av Soliditet (AAA). Engcoms organsationsnummer är: 556378-8867.