Engcom Scandinavia AB

Telefonkonferenser, Konferenstelefoner och inspelning av samtal

Om Engcom

Engcom Scandinavia

En stark motivation för oss är att vi kan erbjuda produkter och tjänster som förenklar din arbetsvardag och minskar ditt resande. Att flera produkter även bidrar till en bättre miljö gör ju inte saken sämre.

Affärsidé

Engcoms affärsidé är att leverera och installera utrustningar och tjänster för telefon- och videokonferenser. Vi har lång erfarenhet av bra lösningar för distansmöten, där perfekt ljud och bild är av största vikt. Bl.a. har vi samarbetat med Konftel, som är en svensk tillverkare av konferenstelefoner och kameror, sedan början på 90-talet.

Vi tillhandahåller även lösningar för att spela in samtal samt kontorsheadset från Jabra som hjälper dig att optimera ljudet för dina dagliga samtal, oavsett om de sker via mobil, dator eller en bordstelefon. Företaget har funnits sedan 1982.

Trygga köp

Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med ditt köp och erbjuder dig därför rätt att returnera de flesta produkterna, vilket innebär att du har full returrätt inom hela 30 dagar.

Trygg samarbetspartner

Samarbetet med oss leder oss till trygga affärer eftersom bolaget tilldelats högsta kreditvärdighet av UC (Riskklass 5, Riskprognos 0,03%) samt Trippel A kreditrating av Soliditet (AAA). Engcoms organsationsnummer är: 556378-8867.