Engcom Scandinavia AB

Telefonkonferenser, Konferenstelefoner och inspelning av samtal

Spendera inte helgen på flygplatsen!

Tillbringar du onödigt mycket tid på resande fot?
Eller missar du återkopplingen till kunder och kollegor?

Telefonkonferenser är ett utmärkt komplement till fysiska möten. På så sätt kan ni snabbt och enkelt stämma av löpande frågor med kollegor, kunder och samarbetspartners.

För 995 kr / månad ingår allt ni behöver:

  • Egen telefonkonferens för upp till 15 personer.
  • Eget telefonnummer, välkomsthälsning och inspelning ingår.
  • Ingen begränsning av antalet möten, eller någon minutdebitering.
  • Vid 6 månaders avtal bjuder vi på en Konftel 55W konferenstelefon värd 5 295 kr!

Konftel 55W är en kompakt konferenstelefon med kristallklart ljud. Ljudupptagningen är utmärkt och ni kommer kunna tala i normal samtalston i ert konferensrum och höras väl i telefonmötet.

Konferenstelefonen är batteridriven med 9 timmars taltid och väger bara 640 gram, så den är lätt att ta med. Oavsett om ni använder dator, smartphone, bordstelefon, mobiltelefon eller surfplatta för era möten kopplar ni enkelt ihop enheten trådlöst eller med kabel. Vid tecknande av ett avtal på 6 månader ingår den utan kostnad.

Telefonkonferensen är anpassad efter er

Den har ett enkelt webbgränsnitt där ni själva kan hantera inställningarna.

Ni får ett eget telefonnummer och vi spelar in ett eget hälsningsmeddelande åt er. Inspelning ingår och det krävs ingen bokning av möten. Ni kan ha hur många möten ni vill till samma fasta kostnad. Ni kan själva välja era koder samt skapa fler mötesrum och användarkonton. Användare med egen inloggning kan se sina egna konferenser med historik och inspelningar.

Vi debiterar inga samtalsavgifter för deltagare i konferensen. Deltagarna betalar bara ordinarie samtalsavgift till sin egen operatör för ett sverigesamtal.

Ring eller maila oss så hjälper vi er igång!

Priser är exklusive moms. Fakturering sker kvartalsvis i förskott, med en uppsägningstid på tre månader. Vid 6 månaders avtal ingår en Konftel 55W. Önskas endast telefonkonferens är det ingen bindningstid. Ni får testa telefonkonferensen i två veckor utan något åtagande. Vid beställning kan vi komma att göra kreditkontroll, och er Konftel 55W kommer att levereras efter att den första fakturan är betald.

Tillhör ni en idell förening eller organisation? Se även detta erbjudande!

Utskriftsvänligt format