Engcom Scandinavia AB

Telefonkonferenser, Konferenstelefoner och inspelning av samtal

Möte i morgonrocken? Inga problem

Även lokala resor kan ta mycket tid, speciellt för korta möten.

Genom att komplettera med telefonmöten kan ni vara mer flexibla och få tid för annat.

Därför har vi tagit fram föreningspaketet. För 695 kr / månad (inklusive moms) ingår allt ni behöver:

  • Egen telefonkonferens för upp till 10 personer.
  • Starta lätt upp ett telefonmöte varsomhelst!
  • Ingen begränsning av antalet möten, eller någon minutdebitering.
  • Eget telefonnummer och inspelning ingår.
  • Vid 12 månaders avtal bjuder vi på en Konftel 55W konferenstelefon värd 6 500 kr!

Telefonkonferensen är anpassad efter er. Den har ett enkelt webbgränsnitt där ni själva kan hantera inställningarna. Ni får ett eget telefonnummer till konferensen. Ni väljer era koder själva. Ringer ni ofta från samma telefonnummer kan vi ställa in det så att ni slipper koder helt när ni ringer från dessa telefoner.

Inspelning ingår så att ni kan lyssna på det i efterhand om ni önskar. Det krävs heller ingen bokning av möten. Ni kan ha hur många eller få möten ni vill till samma kostnad. Vi debiterar inga samtalsavgifter för deltagare i konferensen. Deltagarna betalar bara ordinarie samtalsavgift till sin egen operatör för ett sverigesamtal.

Konftel 55W är en kompakt konferenstelefon med kristallklart ljud. Ljudupptagningen är utmärkt och ni kommer kunna tala i normal samtalston och höras väl i telefonmötet. Den är batteridriven med 9 timmars taltid och väger bara 640 gram så den är lätt att bära med sig. Den ansluts lätt med bluetooth till en mobil eller bordstelefon, men går också att ansluta med usb till dator med softphone.

Ring eller maila oss så hjälper vi er igång!

Priser är inklusive moms. Fakturering sker kvartalsvis i förskott, med en uppsägningstid på tre månader. Vid 12 månaders avtal ingår en Konftel 55W. Önskas endast telefonkonferens är det ingen bindningstid. Ni får testa telefonkonferensen i två veckor utan något åtagande. Vid beställning kan vi komma att göra kreditkontroll, och er Konftel 55W kommer att levereras efter att den första fakturan är betald.

Observera att detta unika erbjudande är riktat till föreningar och organisationer som bedriver ideell verksamhet. Vi kan dock även erbjuda något liknande till dig som företagare. Läs mer om vårt företagserbjudande här.

Utskriftsvänligt format