Engcom Scandinavia AB

Telefonkonferenser, Konferenstelefoner och inspelning av samtal

Engcom introducerar ny webbsajt

Mer användarvänlig struktur

Vi är stolta att introducera vår nya webbsajt. Vi har skapat en modern webbplats, med en mer användarvänlig struktur och navigering. Sajten har även fått ett nytt fräscht utseende. Så oavsett om du enbart är ute efter information, eller önskar beställa produkter, tror vi att du nu både snabbare och enklare kommer att hitta det du söker.

Bättre specifikationer

Under produktkategorier som handlar om konferenstelefoner, inspelningsutrustningar och headset har vi infört mer överskådliga specifikationer. Dessa kommer att guida dig för att snabbare se om produkten uppfyller dina önskemål och krav. På några av produkterna har vi även lagt in externa videolänkar i specifikationen som kan hjälpa dig få en ännu bättre bild av produkten och dess användingsområden.

Try & Buy

Vill företaget prova en konferenstelefon utan köptvång? I Stockholmsområdet kommer vi gärna ut till er och demonstrerar och visar er hur den används. Vill ni istället prova en inspelningsutrustning eller headset utan köptvång så har ni möjligheten i hela landet genom att vi skickar ut produkten till er. För produkter samt platser i landet som inte omfattas av Try & Buy erbjudandet hänvisar vi till Engcoms generösa nöjdgaranti vilket ger er 30 dagars full returrätt.

Enklare att se priser och beställa

På Engcoms tidigare webbsajt hade vi en extern webshop dit du som kund länkades för att få prisuppgifter och beställa varor. Nu har vi istället valt att helt integrera beställningsfunktionen på ett och samma ställe. Därför är det betydligt enklare att få en prisuppgift direkt, eftersom priset anges under produkten.

Fri frakt och snabba leveranser till hela landet!

Vi har även infört fri frakt till hela Sverige! Detta oavsett orderns storlek. Det tillkommer inte några som helst ytterligare expeditions- eller faktureringsavgifter. Inte nog med det - dessutom så levererar vi imorgon, när du lägger din order senast kl. 12.00! (mån-fre).

Fler betalningsmöjligheter

Med hjälp av en ny samarbetspartner, Payer, har vi infört tryggare betalningar både för dig som företagare och privatperson. Du kan välja att betala din order med hjälpa av faktura, kortbetalning eller Internetbank. Naturligtvis kan du välja det betalsätt som passar dig bäst utan att det medför några extra kostnader.

Aktuella nyheter

Ambitionen är att vi regelbundet skall skriva inlägg som berör nya produkter, programvaror och tjänster som kan förenkla och förbättra din arbetsvardag.

Kontakta oss gärna

Vi är intresserade av din åsikt. Hur upplever du produkten eller tjänsten som vi levererade? Fick du vad du väntat dig? Kan vi förbättra något? Naturligtvis kan du även ställa frågor om produkter och tjänster. Välkommen att kontakta oss på det sätt du föredrar.