Engcom Scandinavia AB

Telefonkonferenser, Konferenstelefoner och inspelning av samtal

Konferenstelefoner från Konftel

konferenstelefoner

Att samla dina närmaste kollegor i konferensrummet och ringa upp andra parter är kanske det mest traditionella sättet att hålla ett telefonmöte. Men det kan lika gärna vara det egna kontoret eller en skön hotell-lounge som är platsen för ditt möte. Bra ljud är dock alltid en förutsättning för att orka hålla sig koncentrerad och effektiv.

Med konferenstelefoner från Konftel känns era möten som att ni faktiskt satt i samma rum! Vid behov hjälper vi även till att installera skräddarsydda lösningar för konferensrummet.

Konftel konferenstelefoner

Engcom är stolt leverantör utav Konftel's konferenstelefoner. Konftel är kända sedan de 1988 skapade en utav världens första konferenstelefoner, och har sedan dess vidareutvecklat sina konferenstelefoner för hållbara distansmöten. Det är viktigt att vi ska kunna genomföra möten i alla rum, hur stora eller små de än är. Konftel har även gjort det möjligt att ansluta konferenstelefonen till företagets befintliga telefoni-lösning, oavsett om kommunikationen sker via mobil, dator, nätverk eller analoga anslutningar. Konferenstelefonerna sträcker sig i pris från billiga men effektiva alternativ, till lite mer prishäftiga men kraftfullare telefoner.

Anslut med mobiltelefon / surfplatta

Konftel's trådlösa konferenstelefon Konftel Ego är en personlig högtalartelefon som är mobilansluten, liten och portabel. Den ryms smidigt i din väska för dig som reser mycket. Trots den lilla storleken så erhåller telefonen ett extremt rent ljud. Perfekt konferenstelefon för mindre möten i mindre rum, eller för dig som reser. Telefonen är även kompatibel med Skype och ansluts enkelt till datorn via USB.

Anslut direkt till mobilnätet

Konftel 300Mx är den enda konferenstelefonen med inbyggd SIM-kortsplats. Enheten är perfekt för företag som valt en mobil kommunikationslösning eller behöver komplettera fasta installationer. Den drivs med batteri och är helt trådlös, vilket innebär att du slipper irriterade strömsladdar på bordet när den används. Med Konftel 300Mx kan du alltså hålla distansmöten var som helst, när som helst.

Anslut till dator

Konftel 55Wx är en flexibel konferensenhet med pekskärm och imponerande kristallklart HD-ljud. Konftel 55Wx ansluts enkelt till dator och mobiltelefon. Trådlös anslutning via Bluetooth® samt stöd för NFC. Utmärkt för Skype for Business, Cisco Jabber och webbmötestjänster. Vill du hellre ansluta med kabel till datorn följer det naturligtvis även med en USB-kabel.

Anslut till nätverket för IP-telefoni

Trådlöst: Med den trådlösa konferenstelefonen Konftel 300Wx har du möten där du vill utan att tänka på nätverks- och eluttag. Uppladdningsbart batteri ger dig hela 60 timmars taltid! Den trådlösa DECT-tekniken är säker och stabil. Välj en basstation som passar ditt företags telefonimiljö. Konftel 300Wx i kombination med Konftel IP DECT 10 är en av våra mest populära lösningar. Den ger trådlösa konferenssamtal med HD-kvalitet i din IP-telefoni (SIP).

Kabelanslutet: Konftel 300IP är SIP-baserad och passar för de större konferenserna. Det är möjligt att ansluta mikrofoner, trådlösa headset och högtalaranläggningar ifall man har behov utav större ljud. Detta är en högklassig konferenstelefon som kombinerar IP-telefonins fördelar med nya effektiva funktioner. Enheten är perfekt i både molnbaserade och traditionella IP-plattformar. Konftels patenterade ljudteknik OmniSound® ger kristallklart och naturligt HD-ljud.

Anslut till analogt telenät

Konftel 300 med OmniSound® för suverän ljudkvalitet. Smarta funktioner som inspelning, konferensguide och linjeväljare (analog/mobil/USB för VoIP). Komplettera med extramikrofoner för möten med fler än 12 personer och trådlöst headset eller anslut till PA-systemet för riktigt stora möten. Konftel 300 är även framtidssäker genom fri uppgradering av mjukvaran.

Vi erbjuder en nöjdgaranti, där om ni inte är nöjda så får ni pengarna tillbaka med 30 dagars full returrätt för våra produkter!

Vilken konferenstelefon skall jag välja?

Så väljer du rätt konferenstelefon

Guider som hjälper dig förbättra dina möten och företagets strategi

Skapa strategi för distansmöten!
Sju steg till bättre möten
Så skapar du ett bättre webbmöte