Engcom Scandinavia AB

Telefonkonferenser, Konferenstelefoner och inspelning av samtal

Konferenstelefoner från Konftel

konferenstelefoner

Att samla sina närmaste kollegor i konferensrummet och ringa upp andra parter är kanske det mest traditionella sättet att hålla ett telefonmöte. Bra ljud är en förutsättning för att deltagarna ska orka hålla sig koncentrerade och effektiva.

Med konferenstelefoner från Konftel känns era möten som att ni faktiskt satt i samma rum! Vid behov hjälper vi även till att installera skräddarsydda lösningar för konferensrummet.

Konftel konferenstelefoner

Engcom är stolt leverantör utav Konftel's konferenstelefoner. Konftel är kända sedan de 1988 skapade en utav världens första konferenstelefoner, och har sedan dess vidareutvecklat sina konferenstelefoner för hållbara distansmöten. Det är viktigt att vi ska kunna genomföra möten i alla rum, hur stora eller små de än är.

Mobilanslutna

Våra konferenstelefoner sträcker sig i pris från billiga men effektiva alternativ, till lite mer prishäftiga men kraftfullare telefoner. Konftel's trådlösa konferenstelefon Konftel Ego är en personlig högtalartelefon som är mobilansluten, liten och portabel. Den ryms smidigt i din väska för dig som reser mycket. Trots den lilla storleken så erhåller telefonen ett extremt rent ljud. Perfekt konferenstelefon för mindre möten i mindre rum, eller för dig som reser. Telefonen är även kompatibel med Skype och ansluts enkelt till datorn via USB.

IP-telefoni

Om ditt företag har valt IP som telefoni så erbjuder vi ett antal konferenstelefoner med just denna anslutning. Vår Konftel 300IP PoE telefon är SIP-baserad som är flexibel och som passar för de större konferenserna. Det är möjligt att ansluta mikrofoner, trådlösa headset och högtalaranläggningar ifall man har behov utav större ljud. Detta är en högklassig konferenstelefon som kombinerar IP-telefonins fördelar med nya effektiva funktioner såsom att spela in samtal på ett SD kort för dokumentering och arkivering.

Analoga anslutningar och tillbehör

Vi säljer även konferenstelefoner för analoga anslutningar samt självklart även tillbehör som exempelvis batteriladdare, laddningsställ, kablar och extra mikrofoner!

Vi erbjuder en nöjdgaranti, där om ni inte är nöjda så får ni pengarna tillbaka med 30 dagars full returrätt för våra produkter!

Vilken konferenstelefon skall jag välja?

Produktguide & Översikt
Service- & Garantiärenden