Engcom Scandinavia AB

Telefonkonferenser, Konferenstelefoner och inspelning av samtal

Proffsheadset från Jabra & inspelning av samtal

jabra

Upplev frihet och ökad effektivitet genom handsfree-kommunikation. Arbeta mer bekvämt och avstressat med två händer fria vilket gör dig mer produktiv. Utför flera uppgifter snabbt och lätt och bli effektivare i det dagliga arbetet. Kanske väljer du att även kapa sladden och välja ett av våra trådlösa headset för ytterligare frihet?

Vill du kanske även spela in dina samtal från din mobil eller datortelefon? Vi tagit fram lösningar även för detta. Lagra dina inspelningar på datorns egen hårddisk eller på extern server med hjälp av programvaran Vidicode Oygo

Jabra Biz eller Pro headsets

Engcom säljer headset av märket Jabra för både fasta telefoner, mobiltelefoner och IP telefoner. Jabra Biz är en del utav Jabra's trådbundna headsets med den högsta nivån utav kvalité och prestanda. Med en QD-anslutning kan dessa lätt anslutas till både fasta och trådlösa telefoner inklusive mobiltelefoner. Vanligt är att vi rekommenderar ett antal tillbehör till dessa headset. Bland annat en anslutning till mobiltelefonen som du lätt pluggar in i din enhet. Var dock noga med vilken kabel som behövs för din egna mobiltelefon då det kan variera. Jabra Pro modellerna är den trådlösa varianten som ofta ansluts genom bluetooth. För samtliga trådlösa headset så ingår självklart alla tillbehör som behövs för att ansluta ditt headset till din enhet.

Spela in samtal med Oygo

Oygo är en programvara för att spela in samtal via datorn, tillsammans med våra Jabra Pro headset, och fungerar till Alla de senaste versionerna utav Windows (Win 7, 8, 10). Med detta program blir det möjligt för dig att antingen manuellt eller automatiskt spela in dina samtal i en ljudfil på hårddisken. Det fina med detta program är att du inte är begränsad till att spela in ett samtal åt gången. Det är fullt möjligt att spela in upp till 6 st olika samtal via trådlösa Jabra Pro headset. Programmet är även kompatibelt med både fasta och mobila telefoner, inklusive Skype.

Jabra pro headset

Alla våra Jabra Pro headset, för både fast telefoni och mobila telefoner, är trådlösa och ansluts genom bluetooth. För samtliga gäller även att alla tillbehör för att kunna ansluta sitt headset ingår. Vilket innebär det som behövs för att ansluta till bords-, dator- och mobiltelefon. Mobiltelefonen ansluter du även där via enhetens bluetooth på ett smidigt sätt. Vanliga funktioner som ingår i dessa headset är att besvara, avsluta och parkera samtal via en flerfunktionsknapp. Denna flerfunktionsknapp används som du säkert förstår till många olika funktioner genom att antingen trycka en gång, två gånger eller genom att hålla in knappen i upp till två sekunder. Med headseten medföljer även en touchscreen som du kan sätta på ditt skrivbord, denna används för att kontrollera din enhet och ger dig information såsom batteritid eller att hantera samtal.